Cím: 1191 Budapest, Hunyadi utca 10-14 Tel.: +36 30 541 9409 E-mail: kispestipolgarorseg@gmail.com
Az Elnökség tagjai:

Elnök: Horváth Zoltán
Elnök helyettes: Móró Péter
Elnökségi tag: Molnár Krisztián

Elérhetőségeink:

Cím: 1191 Budapest,
Hunyadi utca 10-14
Tel.: +36 30 541 9409
E-mail: kispestipolgarorseg@gmail.com
   

Bemutatkozunk

Az egyesületet 2011 február végén alapítottuk meg, amit a fővárosi bíróság jogerősen 04.hó 06-án hagyott jóvá. Az egyesület elnöksége több éves polgárőr múlttal rendelkezik, de tagjaink közül többen, jelenleg is rendészeti területen dolgoznak, így számukra sem újdonság a közbiztonság fogalma. A Kispesti Készenléti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Egyesület termelő tevékenységet nem folytató (non-profit), közhasznú szervezet.

Céljaink

Szeretnénk valamit tenni Kispest közbiztonságáért, az itt lakók nyugalmáért, a kerület közlekedésének biztonságáért. Ezért az egyesület több tagja, különböző szervezett képzéseken vesz részt. Ha anyagi lehetőségeink, és létszámunk is engedi majd, akkor az önkéntes tűzoltás, a tűzmegelőzés,a katasztrófavédelem,és az önkéntes polgári védelem irányába is elindulunk. Az alapszabályunkban rögzítettük, hogy csatlakozunk a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségéhez.(BPSZ)

Felszereléseink

Jelenleg 2 db személygépkocsival rendelkezünk,melyekből az egyik jellegesített (felmatricázott) a másik pedig civil (matricázás nélküli) .Rendelkezünk  még 2 db segédmotorral,illetve 2 db kerékpárral.Természetesen, ha a lehetőségek adottak lesznek (mind személyi, mind anyagi) még egy járművet szeretnénk üzembe állítani,amely már egy ÖTE-s gépjármű lenne. Ezenkívül egyesületünk rendelkezik több elemlámpával,forgalom terelőkúpokkal,kézi és fixen autóba telepített URH készülékekkel, láthatósági mellényekkel. Amint anyagi lehetőségeink megengedik, további felszereléseket vásárolunk.
 

Kispesti Készenléti Polgárőrség © 2011. Minden jog fenntartva!